Slovenská dvadsiatka na turnaji štyroch krajín opäť vyhrala na nulu

09.11.2013 Celý región

Monthey 9. novembra (TASR) - Slovenská hokejová reprezentácia do 20 rokov neinkasovala ani v druhom vystúpení na Turnaji štyroch krajín hráčov tejto vekovej kategórie vo švajčiarskom Monthey, keď v sobotu zdolala rovesníkov z Nórska 3:0.

V piatkovom dueli si slovenskí juniori poradili s Nemecko jednoznačne 6:0.

Zverenci Ernesta Bokroša majú nakročené k celkovému triumfu na podujatí International Chablais Hockey Trophy, záverečný duel vo Švajčiarsku odohrajú proti domácemu výberu hráčov do 20 rokov v nedeľu o 16.30 h.

Slovensko "20" - Nórsko "20" 3:0 (1:0, 0:0, 2:0)
Góly: 11. Šimun, 41. Luža, 60. Gríger

Ernest Bokroš, tréner SR20 (zdroj: hockeyslovakia.sk): "V zápase boli pozitívne aj negatívne veci. Pozitívne je, že sme dnes vyhrali, opäť na nulu, a že sme boli po celý čas lepším tímom a dokázali sme si vypracovať šance. Mrzí ma však naša slabá efektivita pri presilovkách. Hrali sme šesť presiloviek, z toho sme dali len jeden gól, a to je veľmi málo. Pritom súper bol veľmi húževnatý, podržal ho aj brankár a ešte za stavu 0:1 mali Nóri dlho šancu na dobrý výsledok. S naším výkonom som spokojný, ale mrzí ma práve slabá efektivita. Keby sa nám niečo podobné stalo na majstrovstvách sveta, mohlo by sa nám to vypomstiť."
 

Vyberte región